Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
BILLIGE BILFORSIKRINGER sammenlign - for alle unge som gamle !

Billige bilforsikringer

Billige bilforsikringer kan være svære at finde specielt for unge under 25. Er du ung under 25 og  lige har fået din første bil skal der virkelig undersøges hvor bilforsinkring er billigst. Der findes mange forsikringsselskaber at vælge imellem, men mange har desværre så dyre bilforsikringer at folk springer fra.

Unge kan få rabat på bilforsikringer ved for eksempel ALKA forsikring ved at gennemføre kurset “respekt for fart”  Kurset koster 3600 kr men tilgengæld kan du spare helt op til 65% på din billige bilforsikring til unge fra 18 år til 25år.

Billige bilforsikringer sammenlign

Skal du sammenligne tilbud på alle billige bilforsikringer skal du læse policerne grundigt efter, for her kan der virkelig være forskel. Der kan være små selvrisikoer, men også selvrisikoer på over 10.000kr og hvad er en forsikring så egentlig værd ?. Så kan der også være ting som fri glas skade eller glas skade med lille selvrisiko, der kan være forskel på om det kun er dig der må køre bilen eller om du må låne den til andre, og om andre skal være over 25. Når du sammenligner billige bilforskringer skal du også kigge på om der er vejhjælp med i prisen da det hurtigt kan koste ca 1000 kr ekstra for et abonnement eller meget mere hvis du ikke har vejhjælp men pludeslig får brug for det hvis bilen går i stykker på motorvejen.


Leave a Reply