Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Chevrolet Spark Leasing Privat - Leasing priser fra kun 1299KR !

Chevrolet Spark Leasing

Chevrolet Spark er en smart lille bil med flot design og smarte små detaljer. Chevrolet er det store amerikanske mærke som i dag får lavet små europæiske biler i Korea. En Chevrolet Spark er lille og kompakt med små benzin økonomiske motorer som gør den til en perfekt pendler bil eller som bybil da den er let at parkere.

Den laves i flere udgaver, til priser fra kun 85.900kr men den kan også leases på meget fordelagtige vilkår. Privat leasing af Chevrolet spark er en god måde at få en lille ny bil på. Den leases med et lille engangsindskud på kun 15.000 kr og herefter fra 1299kr pr måned ved flere af de store leasing selskaber. Når du privatleaser en Chevrolet Spark er der som regel service aftale med i prisen og flere steder er der også dæk aftale med i prisen. En Chevrolet Spark er billig i bilforsikring og grønne afgifter.

Chevrolet Spart laves PT i 5 varinater med hver deres udstyrs pakke. Fra den helt billige Chevrolet Spark med skrabet udstyr til de lidt dyrere modeller med meget udstyr og lidt størrer motorer. Herunder en list over de forskellige modeller.

  • Chevrolet Spark Life – Skrabet udstyr, men med 6 airbags 5 stk 3 punktseler og Iso Fix beslag til barnestol.
  • Chevrolet Spart Life + – Samme som Life med bedre radio med USB og Servostyring
  • Chevrolet Spark LS – Opgraderet fra Life + med 14″ fælge og servostyring kan også fås med den lidt stærkere 1.2 motor.
  • Chevrolet Spark Breez – Med smart foldetag så det næsten bliver til en cabriolet, den har masser af ydstyr som elruder, varme i sæder chrom detaljer og tågelygter.
  • Chevrolet Spark LT – Topmodellen med 15″ fælge, læderrat 6 højttalere og smart rørhale på udstødningen.

 

Chevrolet Spark leasing

Er du mere til Fiat 500 leasing så kig lidt rundt på siden her


Leave a Reply