Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
ERHVERVSLEASING AUDI - Fordelagtig kontrakt - Gode tilbud

Erhvervsleasing Audi

Audi Erhvervsleasing er efterhånden meget brugt. Fordelen for virksomhederne er at de kender deres udgifter til bil den periode frem de nu har erhvervsleaset deres Audi, såfremt det er en leasing kontrakt med alt inklusiv. Nogle firmaer vælger dog selv at afholde service omkostninger og reparationer. Audi Erhvervsleasing  er også en fordel med hensyn til økonomien, da virksomheden ikke binder et stor beløb ved at købe eller låne til en Audi.

En af de mest populære Audi der Erhvervsleases er en Audi A6, både som sælger /  konsulent bil men også som direktionsvogn.  Audi A6 fås i mange udgaver, lige fra en Audi A6 2.0 TDI til ca 6000kr pr måned i erhvervsleasing ydelse til den helt store Audi A6 3.0 TDI med firhjulstræk til 10.000 kr pr md. Begge priser vel at mærke uden ekstra udstyr og med kun 20.000 km om året, så det kan hurtigt blive dyr.

Audi modeller til Erhvervsleasing

Som udgangspunkt kan du erhvervslease alle Audi modeller, men specielt de helt dyre er der mange penge at spare, udover Audi A6 er følgende også populære:

  • Audi A8 – Den ultimative Audi hvid du skal have top komfort og masser af plads, luksus limosine til direktøren.
  • Audi Q7 – SUV der er perfekt til erhvervs leasing, skal du købe den kontant skal der mange penge på bordet.
  • Audi R8 – Dem findes der ikke mange af I Danmark, og de få der er, er nok Erhvervsleaset.

Audi er tysk kvalitet og flot design, og det er en rigtig god firmabil, den holder normalt en god brugtvogns pris hvilket også er godt hvis du har erhvervsleaset den, og du selv skal henvise en køber efter kontraktens udløb.

Har du ikke et firma men stadig ønsker at lease en Audi kan du læse mere her: Flexleasing Audi – Privatleasing Audi – Du skal også have en god forsikring på en Audi Erhvervsleasing det finder du her: Billige bilforsikringer .


Leave a Reply