Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
FLEXLEASING AUDI - Her kan du flexlease din NYE Audi fra 2499KR !

Flexleasing Audi

Går du og drømmer om en Audi, men syntes ikke du har råd til at købe den er Flexleasing af Audi måske noget for dig.  Uanset om du ønsker en ny Audi eller en brugt Audi kan du flexlease. Flexleasing er en billig måde at få de dyere og mere specielle Audi biler på, du betaler kun registrerings afgift for de måneder kontrakten løber på og derved sparer penge, kontrakten skal dog minimun løbe 6 måneder, hvilket er perfekt hvis man for eksempel drømmer om at flexlease en Audi A4 cabriolet til sommerbrug.

Hvordan kan jeg flexlease en brugt Audi eller en ny Audi ?

Du finder den bil du gerne vil have, en helt ny Audi, eller en brugt Audi fra udlandet uden afgift. Du laver en kontrakt med et flexleasing selskab og betaler 1% af bilens totale registreringsafgift pr. måned i den periode din kontrakt lyder og  en forrentning af den tilbageværende ikke betalte afgift. Derudover kommer der omkostninger til leasingkontrakt og ydelse på leasing kontrakten. Denne form for leasing er rigtig god når det er de lidt dyere biler man er ude efter.

Hvor kan jeg Flexlease Audi ?

Du kan flexlease Audi mange steder, blandt andet hos Sand Jensen biler og Flexbilen udover det kan Nordania og andre stor leasing selskaber også hjælpe med flexleasing af nye Audi.

Hvilke Audi modeller kan flexleases ?

Alle Audi modeller kan flex leases herunder en liste af de mest populære:

  • Audi A6 – Lækker direktions bil eller til den gode sælger der kører rigtig mange kilometer
  • Audi Q7 – SUV med fedt design og ren lukusus også populær på gule plader
  • Audi TT – Lille lækker roadster i fræk design den perfekte konebil 🙂
  • Audi R8 – Superbil i fedt design og med motor kraft nok til at trække et tog

Er du mere til privatleasing så læs mere her : privatleasing audi


Leave a Reply