Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
PRIVATLEASING AUDI - Priser fra 1995kr - Lease din nye AUDI ?

Privatleasing Audi

Audi Privatleasing er en god måde at få en ny Audi med faste omkostninger. Når du Privatleaser en Audi får du en fast måneds rate der som regel indeholder service eftersyn og afskrivninger så du slipper for uforudsete udgifter. Du skal dog selv sørge for forsikring og vægtafgift.

Der er mange udbydere på leasing markedet, du kan lease en Audi direkte ved forhandleren eller ved de store leasingselskaber som også har gode tilbud i form af de har en god flåde rabat.

Audi privatleasing pris starter ved 1995 kr og opefter. Herunder en liste med populære modeller fra Audi du kan lease:

  • Privatleasing Audi A1 – Audi’s mindste og billigste  model.
  • Privat Leasing  Audi A3 – Super lækker bil i flot design
  • Privatleaing Audi A4 – Der er mange brugte Audi A4, men at lease en ny er nu det bedste
  • Privatleasing Audi A5 – Fed Copupe fra Audi både som 2 og 4 dørs
  • Privatlease Audi q7 – Mini SUV til den mindre famile

Audi Privat leasing priser starter som bekendt ved 1995kr med den lille Audi A1 i en skrabet model og uden serivce. Det er en god ide at få det hele med når det er privat leasing, så ved du nøjagtig hvad din månedlig omkostninger er og behøver ikke spekulere på om du lige skal betale for et service. Dog skal du være opmærksom på kontrakten at der er dæk med i prisen for det er ikke altid der er det. FDM har lavet en standard kontrakt som leasing selskaberne kan vælge at bruge, den er lavet så både forbruger og sælger er tilgodeset.

De lidt dyere biler som Audi TT, Audi A6 og Audi Q7 kan selvfølgelig også leases, her starter priserne ved ca 6000 pr måned for den billigste variant, men skal du have lidt mere motor power og udtyr stiger priserne hurtigt et par tusind kroner pr måned.  1. gangs ydelsen ligger mellem 30.000 til 80.000 kr og kontrakterne løber typisk fra 2år til 4 år. Påtænker du at have bilen i længere tid skal du nok overveje at købe bilen, da det som regel got kan betale sig.


Leave a Reply