Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bil-leasing.eu/public_html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167
Privatleasing FIAT 500 - TILBUD fra kun 1199kr pr. månded - Lounge

Privatleasing Fiat 500

Fiat 500 er bevet en utrolig popluær bil. Den er smart og så er den billig at lease. Privat Leasing af Fiat 500 ved en autoriseret Fiat forhandler starter ved ca 1199kr + moms  pr md med en udbetaling mellem 15000 til 20000 kr. I den privatleasing  pris er der som regel medregnet service, vejhælp etableringsomkostninger og forsikring.

En Fiat 500 er den perfekte bybil. Den er let at komme rundt med og der skal ikke meget plads til at parkere den på. Den kører langt på literen, helt op til 25 km/l alt efter hvilken model man vælger. Når du skal ud og Privatlease din nye Fiat 500 er der en masse ekstra udstyr at vælge imellem, og du skal tage stilling til om den skal være med fast tag eller foldetag. Foldetaget er ret fedt, men i Danmark skal man nok overveje det en ekstra gang da det er begrænset hvor mange dage om året man kan bruge det, og der er lidt mere vedligeholdese ved foldetag frem for et almindelig tag.

Udover farven på bilen er der et utal af varinater i interiør farver, ekstra udstyr som bedre radio, Bluetooth og varme i sæderne. Der er også flere forsellige former for stafferinger.

Er du klar til at Privat lease en Fiat 500 så kig forbi den nærmeste Fiat forhandler.

Privatleasing Fiat 500

Læs mere om: Privatleasing Honda – Privatleasing Audi


Leave a Reply